Niklas Strömstedt - Storhetsvansinne

Vårens show

”Nicke är en naturkraft” 4+ /KB
”Niklas Strömstedt gör allt rätt” /AB
”En bra krogshow” /AB
”En riktigt trevlig kväll” /KB
”Bra tempo sketcher och musik” /AB
”Både glimten i ögat och skön självdistans” /NT
”Retro och rolig” /NT
”Övertygar musikaliskt” /SvD
”Snygga nummer i varierande arrangemang” /EXP

VÅRENS SHOW PÅ Hamburger Börs

Niklas Strömstedt – Storhetsvansinne

Just nu har ingen mindre än högaktuella Niklas Strömstedt, intagit Hamburger Börs scen i Stockholm, med den helt nyskrivna showen Storhetsvansinne.

Kvällsföreställning

Showpaket inkl. 2-rätters meny 945/1145 kr
Showbiljett inkl. 3-rättersmeny 1020/1220 kr
Showbiljett inkl. à la carte (kostnad för mat tillkommer på plats) 495/695 kr
Ståplats 495 kr

Niklas egna ord om showen...

” Vid 57 års ålder har jag lyckats med en hel del – fått tre egna barn och tre bonusbarn, gift mig med två fruar (dock ej samtidigt), bott på tio olika adresser, ägt sjutton bilar, skaffat plastknä och elcykel, hejat fram AIK till tre SM-guld, uppfostrat 2 katter, lagat 14512 liter av världens godaste köttfärssås och mitt i allt detta hunnit med en 36 år lång musikkarriär.

Inte konstigt att man får STORHETSVANSINNE. Jag har tappat det helt och tänker göra en alldeles egen show på Hamburger Börs. Jag kommer att dela med mig av allt – både hitsen och missarna.

Jag har likt en upptäcktsresande sökt landet runt med ljus och lykta för att hitta det allra snyggaste bandet, den bästa regissören och den i särklass skönaste sidekicken. Dessutom kommer menyn på Börsen att spegla den tid jag själv haft råd att ibland gå på krogen – från 80-talet och framåt. Biljetterna släpps den 12 oktober och den 21 januari är det premiär. Dags att sätta guldtand på tillvaron!”
/Niklas

Se ett smakprov här

Lyssna på Spotifylista här!

Menyer

Menyerna på Börsen kommer att spegla den tid då Niklas har haft råd att ibland gå på krogen – från 80-talet och framåt. För att se menyer klicka här.

Nickepedia

Ur Nickepedia:
 Bo Anders Niklas Strömstedt, född 25 juli 1958 i Lund, är en svensk popsångare och låtskrivare. Bland Strömstedts största hits återfinns ”Sista morgonen” (1989), ”Förlorad igen” (1989), ”Om” (1990), ”Oslagbara” (1992), ”I hennes rum” (1992) samt ”Inga änglar gråter” (1997). Strömstedt deltog under 90-talet i supergruppen GES tillsammans med Orup och Anders Glenmark. Han har tilldelats en rad utmärkelser, bland annat Povel Ramels Karamelodiktstipendium. Strömstedt har på senare år arbetat inom TV som programledare för bland annat Tack för musiken. Strömstedt medverkar hösten 2015 i Så mycket bättre i TV4. I samband med ”Så mycket bättre” släpps albumet ”Storhetsvansinne – världens bästa samlingsplatta”.

Showen presenteras av 2E Live i samarbete med Live Nation.